Back to the plan!

Week 13 wat vliegt de tijd, ik heb hierna nog maar 1 week tot de marathon van Rotterdam!  Het is al afbouwen volgens mijn programma tijdens deze week maar op maandag zit ik nog in Milaan.
het is een prachtige mooie dag waarin we een laatste wandeling maken in Milaan om vervolgens terug te reizen naar Nederland. De reis gaat voorspoedig op vliegveld Eindhoven neem ik afscheid van de groep en wordt door mijn man opgehaald om naar huis te gaan. Het was een prachtig weekend waarin ik ontzettend leuke mensen heb leren kennen maar vooral veel mooie plekken in Milaan heb mogen laten zien! Bovendien kwam ik nog met een mooie medaille naar huis van de Stramilano (hier lees je het verslag)

“Time flies so fast. day by day left us. with or without smiles, the new days will comes”

Omdat ik in het weekend 50+ km had gelopen besloot ik de dinsdag net als de maandag nog als gehele rustdag te gebruiken. Bovendien heb ik deze ochtend een cursus waarin ik mijn presentatie houd. De rest van de dag heb ik thuis aan mijn blog gewerkt.

 

Woensdag was het weer mijn trainingsdag. Ik wil de hele dag al graag gaan lopen maar ik heb mij opgegeven voor een hardloop clinic. Ik reis vaak het hele land door om verschillende clinics bij te wonen. Mijn allereerste clinic was met Robert Lathouwers in Amsterdam. Vanaf toen besloot ik vaker dit te gaan doen! Het heeft me zelf geholpen om uit mijn schulp te kruipen en te doen wat ik leuk vind. Samen met anderen hardlopen, genieten van iedere kilometer en je eigen grenzen verleggen.
Dit was oktober 2016, in de periode daarna vele leuke evenementen en clinics mogen bijwonen. Toen ik dus de kans zag om een clinic in Rijssen heb ik mij daar direct voor opgegeven.
Het regende maar de opkomst was top! We liepen naar het park en daar begon de loopscholing met als afsluiting een leuke interval! Ik kreeg nog een paar goede tips voor mijn houding. Altijd goed om te horen en fijn om er weer aan herinnert te worden. De intervallen gingen iets sneller dan dat ik eigenlijk voor ogen had maar plezier had ik er zeker in. De cooling down en op terug naar huis. Ik maakte er in totaal 7,5 km van.

 


Donderdag was weer een dag om te rusten, ik werd wakker met spierpijn! Zo dat heb ik lang niet gehad. Mijn lichaam had meer herstel nodig dan dat ik gewend was. Ik ging in de ochtend lekker naar de kapper om vervolgens naar mijn werk te gaan voor een slaapdienst. Op vrijdag was de spierpijn nog aanwezig en besloot ik deze dag ook niet te gaan lopen. Daarentegen weer aan mijn blog gewerkt en een beetje online rondgekeken wat mijn beloning gaat worden voor de marathon van Rotterdam. Ik ben er nog niet uit hebben jullie tips?

Zaterdag had ik opnieuw slaapdienst op mijn werk en de dag erna 1e paasdag had ik al volgepland met bezoekjes aan familie waar ik door alle drukte al een tijd niet was geweest. Het zou de dag worden van mijn laatste lange duurloop. 1 uur en 25 minuten in hartslag zone 1 en 2  en 15 minuten in zone 3. Dit ging totaal niet zoals het zou moeten, ik kon mijn hartslag niet laag houden en ik liep meer in hartslag zone 3 en 4 dan dat ik in 1 of 2 liep. Ik besloot  na een uur waarin ik onder andere ook al gewandeld heb terug te gaan naar huis. Het voelt niet goed mijn kuiten werken niet mee ik ga er maar vanuit dat een slechte generale (deze dus) een awesome race gaat worden. Zondags had ik geen spierpijn en vanuit mijn werk ging ik dan ook op bezoek bij de familie zoals gepland stond.

20180331_135126_capture-01

Nog een paar dagen tot de marathon van Rotterdam, ik begin toch wel echt te twijfelen of ik er wel klaar voor ben dit keer. Als ik over de finish ben gekomen vind ik dat ik naast de medaille mijzelf ook nog een mooie beloning mag geven. De vraag is wat? Heb jij een goede tip?

 

“Failure is not the opposite of succes, it is part of success.”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: