Breaks over.. time to run and prepare for all the fun!

 

Oke ik weet dat ik de laatste weken erg afwezig ben geweest, toen ik vandaag op mijn horloge zag dat het ook nog maar 40 dagen voor de berlijn marathon is is het dus hoog tijd om weer eens van mij te laten horen. Ik heb de recap of the maand Juli overgeslagen, deze voeg ik samen met de maand augustus. Het waren namelijk drukke maandn waarin ik erg veel gewerkt heb, veel afspraken had staan met vrienden en familie en waarin mijn trainingen geteisterd werden door mijn achillespees.
Toch heb ik weer leuke nieuwtjes om met jullie te delen en wil ik deze blog weer eens lekker positief insteken.


Wat heb ik gedaan in de laatste weken, eigenlijk vooral rekening houden met mijn achillespees. Iedere keer dat ik liep reageerde de pees na de tijd. Ik heb daarom veel ‘rust’ genomen en meer gewandeld. Ik had bovendien veel lange diensten op mijn werk en was het gewoon moeilijker plannen. Al deze rust is volgens mij wel goed geweest. Mijn werkschema wordt vanaf nu weer rustiger en daarom kan ik weer tijd maken om te bloggen!!In de afgelopen maand ben ik eigenlijk ‘onverwachts’ nog op vakantie geweest. Vrij kort voor de tijd besloten een vriendin en ik om samen nog even de zon op te zoeken. We waren in kos en het is een prachtig eiland maar eigenlijk heb ik daar ook maar 1 keer de kracht gehad om om 7 uur buiten te staan en te open. Het ochtendmens in mij is op vakantie soms moeilijk te vinden. Daarbij ben ik ook nog heerlijk in Dusseldorf geweest. Dat was ook puur fun. De volgende keer dat ik er ga zijn is over een kleine 3 weken voor een dubbele run! Ik ga ervanuit dat het gewoon goed gaat en daar lekker de 31 km op marathonhartslag kan gaan rocken ! Een mooie training voor Berlijn!

Run with joy and the rest wil follow

Ja ik vertelde het al in het eerste stuk dat Berlijn nog maar 40 dagen weg is. Berlijn is nog 40 dagen weg en dat betekend dat ik nog ruim 5 weken kan trainen. Ik blijf het sportrusten programma volgen. Mijn doel blijft uitlopen en genieten en ik ben ook blij dat ik daar op kan focussen en de tijd los kan gaan laten. Ik heb echt niet de voorbereiding die ik kan vergelijken met Hamburg en dat is mijn doel ook niet geweest. Ik ben zo nieuwsgierig hoe de sfeer zal zijn en de ervaring ik kijk er echt naar uit.

Het allerleukste wat ik de komende periode in mijn Duitse avontuur mag gaan doen hebben jullie waarschijnlijk al wel voorbij zien komen. Ik ben geselecteerd om als 1 van de Nederlandse anitameisjes mee te mogen naar Munchen, het hoofdkantoor van Anita active bezoeken en meelopen in de staffelmarathon van Munchen. Ik kijk daar zo ontzettend naar uit en weet je dat dit ook nog maar 54 dagen duurt!! Hoe ik geselecteerd ben, mede door deze blog en dit filmpje!

Let’s run and have some fun during the Munchen Marathon!

Tijdens de aanloop van deze 3 ontzettend toffe evenementen heb ik ook nog meer in de planning. Ik ga namelijk de level 10 challenge in samenwerking met Herbalife aan. Ik ben erg benieuwd hoe het precies vorm gegeven wordt dat weet ik nog niet dus daar kom ik later op terug. Het doel. Fitter, sterker, en minder vetjes 😊
Iets anders wat ik ga doen is het testen van de nieuwe draadloze jaybird oordopjes Vista, super lichte oordopjes van maar 6 gram en die 6 uur lang tijdens mijn runs mij van muziek kunnen voorzien. Jullie gaan hier zeker nog wel meer over horen en ik ga er een review over schrijven.

Allemaal leuke dingen waar ik ontzettend naar uit kijk! Heb jij nog leuke plannen voor de komende tijd!?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: