1 Year full of fun! (winactie)

Vorig jaar op zondag 16 oktober heb ik mijn aller eerste wegwedstrijd gelopen!
Het was de 8 km op de marathon van Amsterdam! Wat een feest was het. Ik kreeg destijds nog het aanbod om de 21 km erbij te lopen maar dat was op dat moment nog teveel voor mij. Dat ik dit jaar deze uitdaging aan ga is omdat ik het toen als doel heb gesteld!
Het mooie is dat het mij nu doet beseffen dat ik dus al een jaar lang aan het genieten ben tijdens verschillende wedstrijden.  En al die verschillende wedstrijden zorgen weer voor mooie momenten, loopmaatjes die je leert kennen mooie medailles allemaal herinneringen.
Omdat ik natuurlijk zelf ook graag foto’s maak tijdens mijn trainingen heb ik in het afgelopen jaar heel wat mooie foto’s verzameld!

 

Mijn mooiste foto!
Afgelopen week kreeg ik kans om een foto af te laten drukken via http://www.Fotofabriek.nl.
Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten maken, denk bijvoorbeeld aan fotoboeken in verschillende soorten en maten, maar ook agenda’s, telefoonhoesjes, wanddecoraties, visitekaartjes en kalenders. Ik liet een fotoafdruk maken op Aluminium.

Eigenlijk wist ik direct welke foto ik zou gaan afdrukken. Mijn mooiste foto van afgelopen jaar die meerdere hoogte punten voor mij samenvat namelijk deze:

JD061.jpg

Deze foto is gemaakt op mijn trouwdag de mooiste dag van mijn leven! Ik ren hier naar mijn man toe die niet op de foto staat. Samen gaan we het huwelijk aan! Op deze foto staat ook mijn liefde voor de sport hardlopen! Bovendien draag ik mijn Asics Dynaflyte Paris Edition, de editie die ik mezelf heb gegeven als beloning voor het uitlopen van de Paris marathon. Een prestatie waar ik ontzettend trots op ben en waar ik ontzettend van heb genoten en nog steeds geniet. Deze foto zegt dus heel veel over mij maar ook over afgelopen jaar en daarom heb ik deze foto gekozen.

A picture says more than a thousand words.

Fotofabriek.nl
Op maandag had ik even de tijd genomen om de foto te bestellen. Ik zag dat je dit via de telefoon kan doen maar ook via je pc. Zelf heb ik hem besteld via de laptop. Daar stond namelijk de hoogste resolutie foto op en niet op mijn telefoon. Tot mijn verrassing zag ik dat je ook direct foto’s kan uploaden vanuit een facebookprofiel of een Instagram account! Super leuk natuurlijk voor jezelf maar ook als cadeautje.  Je kan nog plaatjes en / of tekst toevoegen, of maak er een mooie collage van!
Toen ik de foto had gekozen kreeg ik het groene vinkje dat de resolutie goed was en dat ik de foto kon bestellen.  2 dagen later kwam de postbode mijn pakketje al bezorgen, en daar was dan die mooie foto! Ik vind hem prachtig en het effect van het geborstelde aluminium vind ik stoer ogen!
Er zitten plakstrips aan zodat je hem eventueel aan de muur kan plakken. Tegen een meerprijs kan je echter ook kiezen voor een zwevend ophangsysteem.
ben je nieuwsgierig naar het afdrukken op aluminium klik dan hier.

20171011_162655Wat vind jij ervan geworden?

1 year full of fun!  En het wordt alleen maar leuker

Ik ben enthousiast over mijn mooie afdruk en ik kijk terug op een heel mooi jaar!
Ik heb even gekeken aan welke evenementen ik onder andere deel heb genomen hieronder mijn lijstje:

2016
Tcs Amsterdam marathon – 8 km
Diepe Hel holterbergloop – 10 km
7 heuvelennacht – 7 km
7 heuvelenloop – 15 km

2017
Vondelparkrun – 10 km
Midwintermarathon Apeldoorn – 25 km
Cpc loop Den Haag – 10 km
Ladiesparkrun – 5 km
Stevensloop – 5 + 21 km
Rokjesdagloop – 10 km
Paris Marathon – 42 km
City Hanzeloop Zutphen – 5 km
Marikenloop – 7,5 km
TT run Assen – 13 km
DedemsVaria run – 10 km
Dam tot Dam by night – 5 EM
Dam tot Damloop – 10 EM
Bruggenloop Nijmegen – 6,9 km
Marathon Eindhoven – 5 + 21 km

Daarnaast heb ik echt nog heel veel andere leuke en mooie wedstrijden/evenementen en momenten gehad en ik wil daarvoor ook iedereen bedanken die daarbij betrokken was!
Voor volgend jaar staan er natuurlijk ook alweer wat hardloopwedstrijden gepland. Ik wil volgend jaar proberen om zoveel mogelijk andere wedstrijden te gaan lopen. Heb je een goed idee wat hier niet tussenstaat, laat het me weten!

20171011_161338
Nu het leukste! De Winactie
Ik mag namelijk dankzij de Fotofabriek.nl een afdruk van 20 x 30  op aluminium weggeven!
Je maakt kans door deze deze stappen te volgen:

1 volg @Runwithjoy.ce op instagram
2 volg @fotofabrieknl op instagram
3 upload jouw favoriete foto die jij zou willen afdrukken op instagram
Tag daar @Runwithjoy.ce en @fotofabrieknl in en gebruik deze hashtag #RunwithJoyFotomoment
4 benoem waarom je juist voor deze foto gekozen hebt!

Je kan mee doen t/m dinsdag  31 oktober daarna zal ik een winnaar bekend maken.
Je mag zo vaak mee doen als dat je zelf wilt! Tag ook een vriend zodat hij/zij ook een kans maakt op deze leuke prijs!

Ik zou het heel leuk vinden als je even een berichtje achterlaat op deze blog dat je mee doet!
blog-afsluiter


2 reacties op ‘1 Year full of fun! (winactie)

  1. Heel gaaf Joyce! Leuke actie!
    Ik ga eens spitten in mijn foto’s
    En super mooi je trouwfoto😃 Mooie foto met veel mooie herinneringen voor jou.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s