Purify, Revive and Protect me

Letterlijk betekend de titel ‘Zuiver, herleef en bescherm mij’. Dit zijn de 3 stappen van de Fré routine die ik nu enkele weken aan het uitproberen ben. Deze blog is een review van het pakket wat ik enkele weken heb ontvangen en mocht uitproberen. In deze blog geef ik mijn eerlijke mening weer, let op ik ben geen expert op het gebied van huidverzorging, daarnaast kan het ook zo zijn dat wanneer ik iets wel of niet prettig vind dat voor jou anders is. Wel weet ik dat ik een gevoelige huid heb zeker met de temperaturen van deze week ik wel het maximale uit deze test periode heb kunnen halen.

Introductie

Voordat ik met Fre in contact kwam had ik dit merk wel eens voorbij zien komen op internet. Ergens was ik er altijd al nieuwsgierig naar, dus toen ze mij aanboden om het eens zelf te gaan ervaren was ik direct enthousiast.

Wel ben ik me iets beter gaan verdiepen in het merk voordat ik het pakketje thuis ontvangen had. Fré is een huidverzorgingsmerk wat in 2014 ontstaan is in Israël. Ontstaan uit de gedachten een huidverzorging merk voor vrouwen te zijn die ook een pittige workout aankan waarin je flink kan gaan zweten, zonder dat het in je ogen terecht komt.

Fré probeert ook nog iets terug te geven aan de wereld omdat ze gebruik maken van de natuur voor hun producten. Wanneer er een huidverzorgingssset wordt verkocht, wordt er een arganboom gepoot. Deze arganboom, ook wel bekend als de ‘Tree of Life’ komt uit Marokko en omdat Argan centraal staat in de huidverzorgingsslijn, steunen ze op deze wijze de bedreigde Arganbossen. Ook steunen ze met het gebruik van de Argan uit Marokko de vrouwencoöperaties in Marokko die de olie ook oogsten.

De producten zijn 100% dierproefvrij, geen van de ingredienten of het product zelf is getest op dieren. Ook is het product veganistisch. De produten bevatten geen parabenen, SLS of microbeads. Fre wil vriendelijk voor de wereld en vriendelijk voor het milieu zijn. Op dit moment zijn ze bezig het gebruik van plastic te verminderen. De 123 set wordt o.a. al verkocht in een doosje van gerycled karton. Ook hebben ze al producten die ipv een plastic verpakking nu in een glazen flesje/potje worden verkocht.

Hoe werkt het 1 2 3 principe

Het is een dagelijkse routine in 3 stappen die zorgt voor een heldere teint en een gezonde glans. Het gaat puistjes, uitdroging en tekenen van veroudering tegen.

Stap 1: is de Protect Me is een moisturizer met SPF30. Deze gebruik je voor je workout (want er zit dus een zonbescherming in) of als dag creme wanneer je ’s ochtends opstaat. Ik heb het in mijntestperiode op de beide manieren gebruikt / gecombineerd

Stap 2: Purify Me is een hydraterende gezichtsreiniger. Wanneer ik gesport heb gebruik ik deze graag onder de douche om het zweet goed van mijn gezicht te verwijderen. Deze gezichtsreiniger is ontwikkeld om de PH waarde van de huid te herstellen, irritatie te voorkomen. Wanneer ik niet sport gebruik ik deze in de ochtend voor het aanbrengen van ‘Protect Me’ moisturizer.

Stap 3: Revive Me is een diep herstellend serum. Is een herstellende creme. Het is ontwikkelt om het collageen en de ealsticiteit van de huid te herstellen. Ook gaat dit serum veroudering tegen en verminderd het rimpels. Na het doen van een workout en dus na het douchen gebruik ik dit serum als ik weet dat ik niet meer naar buiten ga, anders gebruik ik het als nachtcreme.

Wat was mijn ervaring

Zoals ik eerder al vertelde, ik heb een gevoelige huis, voor de zon maar ook heb ik een gevoelige huid om uit te drogen of juist puistjes te veroorzaken. Wanneer ik dan een product vind die dat tegengaat word ik daar enthousiast van. Ik kan je zeggen dat Fré een product is waar ik enthousiast van wordt! Het voelt echt heel fijn als ik ’s avonds voor het slapen gaan nog even het serum smeer, en in de ochtend voordat ik ga werken mijn gezicht reinig met de purify me en daarna insmeer met de moisturizer voelt het echt als een fijn dagcreme. Naast de hormonale schommelingen die ik altijd merk aan mijn huid, heb ik nu juist het idee dat het vrij stabiel is. Ondanks de warmte van de laatste week. Vandaag heb ik de moisturizer (stap 1) dan ook een zweettest laten ondergaan. Vanmiddag met 32 graden op de teller liep ik 11 km hard en was ik 75 + min onderweg. Mijn huid in het gezicht vond het prima. Geen droge of schrale huid toen ik over kwam. Het fijnste vond ik nog wel dat de zweetdruppeltjes de creme niet van mijn gezicht lieten lopen. Je kent het vast wel wanneer dat gebeurd en je je dagcreme of zonnebrand in je ogen voelt prikken. Nee deze laatste test maakte mijn enthousiasme alleen maar groter.

Ben jij ook nieuwsgierig, ik kan je een kortingscode geven op de startkit die je hier kan bestellen of gebruik de code JOYCEB en krijgt 25% korting op dit fijne product. Zelf ben ik nu nog nieuwsgieriger dan dat ik al was naar de overige producten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s