May Feelings

Recap of the month – Mei

De maand mei was niet mijn maand leek het wel, het lopen ging niet goed, het fietsen voelde anders. Ik zat er zelf ook gewoon minder goed in. Ik probeerde er wel het beste ervan te maken en het positieve erin te zien en zodoende veranderde mijn gevoel ook snel weer naar het positieve!

You are in control of your own happiness, Always.

Even wat cijfertjes, afgelopen maand liep ik 83,7 km hard dit had te maken met het feit dat de pijn in zowel de kuit als de achillespees teruggekomen was. Even goed luisteren naar mijn lijf. Daarnaast was ik ontzettend lui en heb ik dat even toegelaten. Gelukkig hielden de virtuele challenges mij nog wel actief en heb ik zodoende meer dan alleen motivatie weer teruggevonden in het lopen. Ik kan er ook steeds iets beter weer van genieten. Wel vond ik het lastig om bijvoorbeeld mijn laatste virtuele challenge van deze maand niet te voltooien.  Ik zou namelijk de halve marathon lopen, georganiseerd door Marathon Travels. Echter bewaar ik deze virtuele run voor het moment dat ik dat op een goede en verantwoorde manier weer een halve marathon zou kunnen lopen! Mijn tijd van de eerste wil virtuel (halve) marathon van hen wil ik immers wel verbeteren.

Andere cijfertjes zijn mijn fietskilometers. Ik moet eerlijk bekennen dat dit eigenlijk best wel lekker gaat. Ik train met de KNWU Fondo app dit kan 9 weken gratis dan maak je kennis met de App en de verschillende manieren van trainen. Om echt aan je doelen te gaan werken kan je een Pro abonnement afnemen en ik mag jou dankzij Fondo dit ook een week lang gratis aanbieden. Gebruik in de app de code ->  runwithjoyce <- . Ik fietste in de maand mei maar liefst 404,9 km. Ik vindt het trainen met een doel dus echt motiverend en aangezien ik niet zoveel kon lopen stapte ik wat makkelijker en sneller weer op de fiets! Ik moet ook wel eerlijk zijn dat mijn Merida fiets echt het geld waard was want ik fiets er best wel lekker op! Ik ben benieuwd hoe het fietsen zal gaan als ik ook een tussenstop kan maken met een kopje koffie, of dan de afstanden misschien toch wat langer gaan worden maar voor nu ga ik trainen naar de 100+ kilometer rit.

Wat betreft de virtuele runs heb ik besloten dat ik dit ga beperken. Ik schreef me voor vele verschillende runs in maar ik kon eigenlijk helemaal niet racen. Zo liep ik mee met de Virtual Runningstories 5k, de Virtual run on insuline en loop voor je hart. Ik ga de komende tijd dus minderen in de virtual running wedstrijden en ik ben ondertussen begonnen aan een veel grotere virtuele uitdaging! Ik loop namelijk virtueel door Europa. Via Runstheworld kan je je daarvoor inschrijven. Vergis je niet in de afstand, dit is niet een challenge die je binnen een maand of een jaar volbrengt maar een echte Long term challenge. Als je interesse hebt, laat het me maar weten want dan kunnen we samen in een team lopen en elkaar volgen 😊 en heb ik nog een leuke kortingscode van 10% als je deze gebruikt RunwithJoyce en je kan er ieder jaar dus een mooie medaille mee verdienen!

In de maand mei nam ik afscheid van mijn huidige werk, ik had mijn allerlaatste dienst voordat ik nog even vakantie zou hebben en met mijn nieuwe baan zou beginnen. Het is heel gek om na ruim 12 jaar weg te gaan de deur dicht te doen en weten dat je niet meer terugkomt om te werken.  Een heel nieuw avontuur aan te gaan maar die laat nog even op zich wachten omdat ik dus nog eerst even een paar weken vakantie heb.


If you’re brave enough to say goodbye,
life will reward you with a new hello.

Het mooiste moment was het feit dat we weer samen konden lopen! Zo besloten Deborah en ik om einde van de maand Mirjam te verrassen. Waarop Mirjam dacht enkel met mij even een rondje over de soesterduinen te lopen verraste Deborah haar op de parkeerplaats want ze liep gezellig mee! Na een heel fijn rondje waarin we lekker bij kletsten gingen daarna de kofferbakken open en gingen we nog uitgebreid picknicken in het zand! Het was een hele fijne, super gezellige afsluiter van de maand.
Vol energie  klaar voor de maand juni!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: